+18 هذه المنتجات مخصصة لعمر مافوق 18 لتأكيد العمر والموافقة اضغط على موافق This category is dedicated for adults kindly confirm you are above 18 to continue OK - موافق Cancel - إلغاء
Menü

Eda Taşpınar Işıltılı Vücut Yağı Silver Illusion - 200 ml (EGX90) EDA-00207

27,00 USD
27,00 USD
Gümüş vücut cilası yağı 200 ml


Işıltınızla herkesi büyülemeye hazır mısınız? Eda Taşpınar Gümüş Işıltılı Vücut Yağı cildi nemlendirir ve doğal bir ışıltı verir.


Cildi aydınlatır:
Eda Taşpınar Gümüş Vücut Yağı

Ciltte bulunan parlak parçacıklar ışığı yansıtarak ciltte ışıltılı bir görüntü oluşturarak cildin daha sağlıklı görünmesini sağlar.

Avantajları:

Cildi nemlendirir:

Cildi nemlendirmeye ve yumuşatmaya, yumuşak ve nemli bırakmaya yardımcı olan E Vitamini ve Hindistan Cevizi Yağı gibi besleyici bileşenler içerir.

Daha uygun bir vücut imajı sağlar:

Stratejik noktalarda ışığı yansıtarak daha ince, vücuda daha oturan bir algı oluşturur,

Geçici bronzluk etkisi:

Eda Taşpınar Güneşsiz Bronzlaştırıcı ve Radyant Vücut Yağı kombinasyonu, kışın veya güneşe çıkamadığınızda size doğal bir yaz görünümü verir.

Çok yönlü:

Eda Taşpınar Silver Luminous Vücut Yağı, elmacık kemikleri veya köprücük kemiği üzerinde parlatıcı olarak, bacak ve kollarda vücut yağı olarak veya baştan ayağa ışıltılı bir görünüm için fondöten ile karıştırılarak kullanılabilir.

Özel günler için mükemmel:

Luminous Body Butter, genel görünümü tamamlayacak ve göze çarpan ince bir ışıltı sağlayacak şekilde ilk buluşmalar, partiler veya düğünler gibi özel günler için geliştirilmiş özel bir üründür.


kullanım:

Kullanmadan önce çalkala.

Parlayan ve çekici bir cilt için omuzlara, göğse ve bacaklara uygulayın.

-Uyguladıktan sonra ürünün kuruması için beş dakika bekleyiniz.

uyarılar:

Sadece harici kullanım içindir.

Göz ile temasından kaçınınız.Göz ile teması halinde bol su ile yıkayınız. çocukların ulaşabileceği yerlerden uzak tutunuz.

içindekiler:

Sıvı parafin, silika, kalsiyum borosilikat, koku, kalay oksit, CI77891

Silver Glitter Body Oil, Silver Illusion, Moisturizing Effect, All Eyes on You!,
200 ml (6,76 oz)

 

 

Ürün Açıklaması:

Işıltınla herkesi büyülemeyehazır mısın? Eda Taşpınar Gümüş Işıltılı Vücut Yağı cildini nemlendirirken,doğal görünümlü bir parlaklık sağlar.

 

Cildinin Parlaklığını Arttırır: Eda Taşpınar GümüşIşıltılı Vücut Yağı
'ndakiışıltılı parçacıklar, ışığı yansıtarak ciltte parıldayan bir görüntü oluşturur,cildin daha sağlıklı görünmesini sağlar,

Cildi Nemlendirir:
E vitamini, hindistancevizi yağı gibi cildi nemlendirmeye veyumuşatmaya yardımcı olan, ipeksi pürüzsüz ve nemli bir his bırakan besleyicibileşenler içerir,

Daha Fit Vücut Algısı:
Stratejik noktalarda ışığı yansıtarak daha ince ve formda bir vücut algısı yaratır,

Geçici Bronzluk Etkisi:
Eda Taşpınar Güneşsiz Bronzlaştırıcı ve Işıltılı Vücut Yağı 'nın kombinasyonu, kış aylarında veya güneşe çıkamadığın zamanlarda doğal yaz bronzluğu görünümü verir,

Çok Yönlü Kullanım:
Eda Taşpınar Gümüş Işıltılı Vücut Yağı , elmacık kemikleri veya köprücükkemiği üzerinde aydınlatıcı olarak, bacak ve kollarda vücut yağı olarak veya baştan aşağı ışıltılı bir görünüm için fondöten ile karıştırılarak kullanılabilir,

Özel Günler İçin Mükemmel:
Işıltılı Vücut Yağı , genel görünümü mükemmel hale getireceği ve göze çarpan ince bir ışıltı sağlayabileceği için ilk buluşma, partiler veya düğünler gibi özel günler için geliştirilmiş özel bir üründür.

 

Kullanımı: Kullanmadan önce çalkalayınız. Büyüleyen ışıltılı bir cilt için omuzlara, dekolte bölgesine ve bacaklara uygulayınız. Ürünün kuruması için sürdükten sonra beş dakika bekleyiniz. Uyarılar: Sadece harici kullanım içindir. Göz ile temasından kaçınınız. Göz ile temas ettiği durumlarda bol su ile yıkayınız. Çocukların erişemeyeceği yerlerde muhafaza ediniz.
İçindekiler:
Paraffinum Liquidum, Silica, Calcium Borosilicate, Parfum, Tin Oxide, CI77891
Ağırlık (Kg)
0.3
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.