+18 هذه المنتجات مخصصة لعمر مافوق 18 لتأكيد العمر والموافقة اضغط على موافق This category is dedicated for adults kindly confirm you are above 18 to continue OK - موافق Cancel - إلغاء
Menü

Eda Taşpınar Copacabana Bronzıng Bomb EDA-00165

30,00 USD
30,00 USD
Bronzlaştırıcı yağ 200 ml

Özellikler:

Yaşlanma karşıtı A Vitamini ve E Vitamini:

A Vitamini ve E Vitamini cildi serbest radikallerden koruyarak yaşlanmayı geciktirirken hafif, hızlı emilen formülü korur.

Belirgin hindistan cevizi ve kakao kokusu:

Çikolata ve hindistan cevizinin tatlı kokusu, bronzlaşma deneyimini başka bir seviyeye taşıyor.

bileşenler:

Paraffinum Liquidum, Isopropyl Myristate, Daucos Carota Sativa Çekirdeği Ekstresi, Pixa Oriana (Rocco Yağı) Tohum Ekstresi, Beta-Karoten, Argan Yağı, Tokoferoller, Hindistan Cevizi Yağı, Kakao Yağı, Koku, Juglans Regia Çekirdeği Ekstresi (Ceviz Yağı), Vitamin Bakım Asetatı e


kullanım:

Güneşe çıkmadan 15 dakika önce eşit şekilde uygulayın ve cilt onu iyi emecektir.

-Dalgalarla yüzleşip, iki saat güneşle dans ettikten, yüzdükten, terledikten ve kurulandıktan sonra tekrar Copacabana Bronzing Bomb'u cildinize uygulayın.

Cildiniz yumuşak ve hassas ise bu ürünü kullanmayınız.


Ürün formu: yağ

 

Copacabana Bronzing Bomb

Copacabana Bronzluğunun Sırrı:
HavuçYağı, Ceviz Yağı ve Karayipler’den benzersiz ve yüksek etkili Roucou Yağı X 2 iledesteklenmiş özel formül

Profosyonel bronzluk aşıkları için idealolan 2 kat daha fazla Roucou Yağı içeren Copacabana Bronzing Bomb u
,  EdaTaşpınar güneş serisinin diğer bebekleri ile en az bir hafta güneşlenenlereveya koyu tenlilere, efsane Eda Taşpınar bronzluğunu yakalaması için tavsiyeediyoruz.

Anti-Aging Etkisi:
ArganYağı ile birlikte Vitamin A ve Vitamin E cildin yaşlanmasını engeller, bunedenle tüm vücuda eşit şekilde uygulamaya özen göster. Özel formülü parabeniçermez.

Eda Taşpınar İmzalı Parfüm: Plajdaherkesin üzerinde kalıcı bir etki yaratmak için  kullandığın güneş yağının kokusu da benzersiz olmalı. CopacabanaBronzing Bomb un
kakao ve hindistan cevizi ile açılan, çikolatakokusu ile kumsalda güneşle dans et, rüzgarla flört et ve dalgaları kucakla.

Eda Taşpınar’ın CopacabanaBeach’ten ilhamalarak tasarladığı Copacabana Bronzing Bomb
her sene sınırlı adette üretiliyor ve Haziranbaşında stokları bitiyor. Herkesi büyülemeye hazırsan vakit kaybetme.

 

 

 

 

 

Latin-Amerikan Bronzluk
Deneyimi

Bu yazplajlarda şapkandan, gözlüğüne, bikinine Latin tarzınla herkesi büyülemekistersen,   CopacabanaBronzing Bomb tam senlik! Copacabana Bronzing Bomb latin ruhu ile baştan çıkarıcı bir bronzluksunuyor:

İçeriğinde yer alan ve yüksek oranda kullanılanKarayiplerden Roucou Yağı bronzlaşmayı hızlandırırken, cildi besler

Karşı konulmaz çikolata ve hindistan cevizi notalarıtropik tatlar ve baştan çıkartan hisler uyandırır

Eşsiz yağ karışımı kolayca cilde uygulanır ve hızlaemilerek ipeksi bir bitiş sağlar

Hızla bronzlaşıp, güneş ile aşk yaşayıp Latinbronzluğunu elde ettiğinde herkesin gözü üzerinde olacak!

Copacabana Bronzing Bomb’un
dermatolojik testleri yapılmıştır. Tüm testlerinsan denekler üzerinde yürütülmüş, tavsiyelere uygun şekilde kullanıldığındaherhangi bir yan etkiye rastlanmamıştır.

 

Copacabana Latin ruhunu bu sene plajlara taşı ve tüm gözler üzerindeolsun.

Dikkat Latin Bronzluğu İçerir

KarayiplerdenRoucou Yağı

Karayip yerli geleneğinden ilham alan roucou yağı,cildin melanin üretimini pro-vitamin A ile güçlendirerek doğal bronzlaşmayıgüvenli bir şekilde hızlandırmak için kullanılır. Havuç ve ceviz yağıda dengelibronzluk için özel formülü tamamlıyor.

 

Anti-Aging VitaminA & Vitamin E

Vitamin A & Vitamin E cildi serbest radikallerekarşı koruyarak yaşlanmayı geciktirir, aynı zamanda formülü hafif tutarak hızlaemilmesini sağlar.

 

Hindistan Cevizi& Kakao İmza Parfüm

Tatlı çikolata ve hindistan cevizi kokusu,bronzlaşma deneyimini en üst seviyeye taşır. Copacabana Bronzing Bomb
uneşsiz parfümüyle güneşle dans et, rüzgarla flört et ve dalgaları kucakla.

 

Eda’nın Ağzından CopacabanaBronzing Bomb
:

Sevgili Bronzluk Aşığı, Brezilya, Dünya üzerindeaşık olduğum en harika bronzlaşma spotlarından biri. CopacabanaBronzing Bomb’u coşkulu, baştan çıkaran latin ruhuna adadım. Bu yazplajlarda hem bronzluğunla, hem duruşunla Latin rüzgarı gibi herkesi büyülemekistersen, CopacabanaBronzing Bomb senin için yaratılmış demektir.  Kullanırkensana tavsiyem ilk defa güneşe çıktığında açık tenliysen Beyaz Ten veya SPF 50+ile başla ve rengin dönene kadar 3-4 gün güneşle dansa et. Hafif rengindöndükten sonra 1-2 gün Beyaz Ten veya SPF 50+ altına CopacabanaBronzing Bomb kullan. Güneşle aşk yaşamaya başladıktan sonra güneşin daha sakin olduğusabah erken ve akşamüstü saatlerde Copacabana Bronzing Bomb
ile güneşlen. Güneş öncesinde Marakeşten shea yağıile güçlendirilmiş Tan Maximizer tavsiye ederim, hem soyulmaları önler hem debronzluğunu 1 ay daha fazla korursun. Tatil sonrası güneşlenmesen debronzluğunu korursun. Güneş sonrası, Cooling Bomb Panthenol içeriği ile inanamayacağınbir ferahlama ve cildi onarma etkisine sahip. Hazırsan kemerini bağla, bu yaz Latinruhunu plaja taşı ve sen de büyüle herkesi.

 

 

 

 

 

Copacabana Bronzing Bomb , Baştan ÇıkaranLatin Bronzluğu! Copacabana Bronzing Bomb , zengin aktif bronzlaştırıcı içeriği ile Latinbronzluğuna ulaşmanı sağlayacak. Roucou yağı, Vitamin A ve Vitamin E ile cildinmelanin üretimini güçlendirerek doğal bronzlaşmayı hızlandırmak içinkullanılır. CopacabanaBronzing Bomb
ayrıca cildi serbest radikallere karşı koruyarak yaşlanmayı geciktirir.Hafif formülü hızla emilir ve inanılmaz derecede etkilidir. Bu bebek güneşkremi, koruyucu faktör (SPF) ve paraben içermez.

 

İçindekiler:
 ParaffinumLiquidum, Isopropyl Myristate, Daucus Carota Sativa Seed Extract, Bixa OrellanaSeed Extract (Roucou Oil), Beta-Carotene, Argan Oil, Tocopherol, Coconut Oil,Cocoa Butter, Parfum, Juglans Regia Seed Extract (Walnut Oil), Vitamin E-Acetate Care

 

Kullanımı: Güneşe çıkmadan 15 dakika önce eşit şekildedağıtarak sür, cilt iyice emsin. Dalgalarla buluştuktan, güneşle iki saat dansettikten, yüzdükten, terledikten, havluyla kuruladıktan sonra CopacabanaBronzing Bomb u tekrar cildine uygula. Açık & hassas tenliysen buürünü kullanma. İlk defa güneşe çıktığında Beyaz Ten veya SPF 50+ ile başla.Hafif rengin döndükten sonra 1-2 gün Beyaz Ten veya SPF 50+ altına CopacabanaBronzing Bomb kullan. Yüzüne de aynı şekilde Beyaz Ten veya SPF 50+ altına CopacabanaBronzing Bomb kullanabilirsin, yüzünü çok güneşe verme, ince deriye sahip. Ten renginoturunca güneşin daha sakin olduğu sabah erken ve akşamüstü saatlerde CopacabanaBronzing Bomb
ile güneşlen.
Ağırlık (Kg)
0.3
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.